Slavens aktieris pastrādā šausminošu noziegumu; atlikušais mūžs viņam būs jāpavada cietumā

tautaruna.lv 28.novembris 2022, 3:30
 
pexels.com
Raienam Granthemam, kurš slavu ieguva jau bērnībā ar neskaitāmām lomām populāros TV šovos, tostarp "Supernatural" un "Riverdale", nāksies visu atlikušo mūžu pavadīt aiz restēm, ziņo "The Sun".

Slavu aktieris iemantoja jau deviņu gadu vecumā, kad viņš nofilmējās reklāmā. Pēc šīs reklāmas viņam pavērās durvis uz lielo filmu industriju.

24 gadus vecais aktieris ir ņēmis dalību ne tikai dažādos seriālos, bet arī filmās.

Viņa gaitas filmu industrijā vienmēr atbalstīja 64 gadus vecā mamma Barbara un jaunākā māsa Liza.

Lai arī no malas varēja šķist, ka jaunietim ir viss, tomēr realitāte bija skaudra. Par spīti veiksmīgajai karjerai, viņš bija ieguvis 30 dažādas lomas, aktieris saskārās ar nopietnām problēmām.

Aktieris regulāri smēķēja marihuānu un bija depresīvs. Kā rezultātā viņš pastrādāja šausminošu noziegumu.

Kā stāsta aktiera māsa Liza, tad 2020. gada 1. aprīli viņu bija pārņēmušas raizes par mammu. Mamma neatbildēja ne uz zvaniem, ne īsziņām. Kad meita ieradās mammas mājā viņa bija šokā. Barbara gulēja mirusi.

Tā nebija pēkšņa nāve, kāds viņu bija nogalinājis. Barbarai galvā bija šauta brūce un viņas ķermenis bija pārklāts ar palagu.

Tās pašas dienas vakarā slavenais aktieris devās uz policiju un atzina, ka ir izdarījis slepkavību. Aktieris atzina, ka iepriekšējā dienā ir nošāvis mammu.

Pēc slepkavības pastrādāšanas Raiens apklāja mātes ķermeni ar palagu un devās skatīties "Netflix", dzēra alu un smēķēja marihuānu.

Policijai pārbaudot aktiera mašīnu, tika konsatēts, ka tajā atrodas trīs ieroči un 12 Molotova kokteiļi un Kanādas premjerministra Džastina Trudo mājas aderese.

Kā izrādās viņš nākamajā dienā pēc mātes slepkavības devās ceļā pie premjerministra, lai viņu nogalinātu, taču pusceļā pārdomāja un devās uz policijas iecirkni, lai atzīstos mātes slepkavībā.

Aktieris cietumā ir aizvadījis jau divarpus gadus. Tiesa šogad nolēma aktierim piespriest mūža ieslodzījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas