"Mums bija viss." Nopietni sasirgusi visa aktrises Hilarijas Dafas ģimene

tautaruna.lv 18.novembris 2022, 19:30
 
AP/Scanpix/Leta
Sociālie mediji mūsdienās aizņem ļoti daudz mūsu brīvā laika. Tajos var ne tikai aplūkot informatīvu, izklaidējošu saturu, bet sekot līdzi arī slavenību gaitām. Ļoti bieži slaveni cilvēki sociālajos medijos dalās ar teju katru savu soli, brīžos, kad viņi ilgstoši nav manīti, fani sāk uztraukties. Tā ir noticis arī ar amerikāņu aktrisi Hilariju Dafu.

Aktrise ir aktīva sociālo mediju lietotāja, tāpēc viņas fani bija noraizējušies, ka zvaigzne ilgāku laika periodu nebija manīta soctīklos.

Izrādās, ka iemesls, kāpēc aktrise nedalījās ar faniem par savām ikdienas gaitām, bija ļoti nopietns, vēsta "Daily Mail".

Pagājušajā nedēļā zvaigzne sociālajā medijā "Instagram" atklāja, ka iemesls, kāpēc viņa bija pazudusi, bija tas, ka visa viņas ģimene bija nopietni saslimusi.

"Mums bija viss," sacīja aktrise "Instagram".

Kā izrādās, tad vienlaicīgi viņas ģimenes locekļi bija sasirguši ar dažādām nopietnām slimībām, tai skaitā Covid-19, gripu, respiratoro sincitiālo vīrusu.

"Visai manai ģimenei bija Covid, roku, kāju un mutes slimība, saaukstēšanās, kas bija sliktāka par Covid, respiratorais sincitiālais vīruss, kā arī "vecmodīgā gripa"," "Instagram" sacīja aktrise.

Hilarija Ērhārda Dafa ir amerikāņu aktrise. Viņa kļuva pazīstama pēc televīzijas šova "Lizzie McGuire". Viņa arī ir piedalījusies filmās "Ducis ir lētāk", "Lizija MakGvaira", "Pelnrušķītes Stāsts". Dafa arī ir veiksmīga popdziedātāja. Viņas albumi "Hilary Duff" (2004) un "Most Wanted" (2005) saņēma platīna statusu. Viņai pieder apģērbu līnija "Stuff By Hilary Duff".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:03

Jaunākās diskusijas