Linda Mūrniece atklāj ko nelāgu par Olgu Kambalu

tautaruna.lv 26.novembris 2022, 1:30
 
F64
Skandāls, kurā iesaistīta Kaspara Kambals sieva Olga, nodevējot Latvijas pilsētu Dobeli par "čuhņu", uzņem apgriezienus. Tā sociālajā tīklā Facebook, diskutējot par uzņēmuma "Dobeles dzirnavnieks" sveicienu Olgai, savā pieredzes stāstā saskarsmē ar Olgu dalījās bijusī ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece.

Komentāros zem ieraksta, kur cilvēki izteica savu viedokli par Olgas rīcību, Mūrniece atklāja, ka savu personīgo pieredzi.

Kā izrādās, Kambala reiz sabojājusi kādu Lindai ļoti svarīgu pasākumu.

"Šī persona sabojāja manu viesnīcas karoga noņemšanas pasākumu ar draugiem. Ieradās ar kamerām, pagrūstot visus malā, visi arī pamuka. Pasākums bija mans un ilgi lolots. Draugi pēc tam neatgriezās lielajā telpā, jo negribēja filmēšanas kameras. Bet tai būtnei neko citu kā kameras nevajag," raksta Mūrniece.

Tāpat uz kāda komentētāja ierakstu viņa atbild: "Es par šī “silkona” biroju maksāju labu laiku. Sēdēja viesnīcā (jo covid), iedeva man smirdīgas smaržas un tā n gadus. Tad atrada Kambalu. Un uz covid rēķina arī gulēja viesnīcā. Ne tikai savā tipa ofisā. Tad sāka tur filmēties un man bija neērti pateikt, ka nevajag piecūkot prezidenta numuriņu, kuru es pati pēc tam vācu… Nu. Sāpīgi. Un ne Kaspars to darīja. Viņš tiešām ir jauks un sirsnīgs cilvēks."

Kā vēstījām, Olgas Kambalas izteikumi, Dobeli nodēvējot par čuhņu, izskanējuši ļoti plaši. Principā Olga Kambala Dobelei pat radījusi savdabīgu bezmaksas reklāmu un Dobeles uzņēmumi, tā teikt, kaļ dzelzi, kamēr tā vēl karsta.

Piemēram, "Dobeles dzirnavneks" "maina pat uzņēmuma nosaukumu". Arī "Dobeles sveces" rīkojas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas