Vairāki mediji ziņo, ka Keita Midltone ir stāvoklī

tautaruna.lv 10.novembris 2022, 1:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
40 gadus vecā Velsas princese, kura jau iepriekš ir izteikusies par savu vēlmi atkal kļūt par māti, šķiet, ceturto reizi ir stāvoklī. Par to ziņo Stars un The International Business Times, atsaucoties uz saviem avotiem.

Pēcavotu informācijas, viena no personām, kurai pāris pastāstīja par grūtniecību, bija nelaiķe karaliene Elizabete II, kurai tas atklāts īsi pirms viņas nāves 8.septembrī Balmoralas pilī.

Tādējādi Keitas Midltones ilgstošā prombūtne no sabiedrības redzesloka varētu būt saistīta ar akūtu grūtniecības hiperēmiju (ārkārtīgi smaga slikta dūša un stipra vemšana grūtniecības laikā), kas viņu mocīja visas trīs iepriekšējās reizes.

Jo īpaši smagi tas izpaudās, kad Keita bija stāvoklī ar princi Luisu. Viņa jutās tik slikti, ka pat nevarēja aizvest princesi Šarloti uz skolu, uzsākot mācības pirmajā klasē, un palaida garām daudzus svarīgus notikumus.

Tieši šī smagā grūtniecības gaita ilgu laiku bija iemesls tam, ka princis Viljams nevēlējās ceturto bērnu. Tomēr Ketrinai, iespējams, izdevās pārliecināt savu vīru un apliecināt, ka viss būs kārtībā.

Velsas princis un princese šīs baumas pagaidām nav komentējuši. Oficiālo paziņojumu par Keitas grūtniecību parasti sniedz Kensingtonas pils. Tomēr tieši Stars savulaik laida klajā pirmo publikāciju, kurā tika ziņots, ka Kembridžas hercogiene ir stāvoklī ar trešo bērnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:23

Jaunākās diskusijas