76 gadus vecā Šēra atklāj sava labā izskata noslēpumu

tautaruna.lv 6.novembris 2022, 17:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Popmūzikas ikona Šēra viennozīmīgi izskatās daudz jaunāka par saviem gadiem. Lūkojoties uz zvaigznes fotogrāfijām grūti iedomāties, ka rit jau viņas 76 gads. Portāls "Eat This, Not That" noskaidrojis, kādi ir Šēras laba izskata noslēpumi.

Šēra vairākkārt ir dalījusies ar sava labā izskata, veselības noslēpumiem.

Visa pamatā ir nepārtraukts darbs ar sevi.

Dziedātāja izceļ, ka regulāri dodas uz sporta zāli, lai uzturētu sevi formā, kā arī ievēro īpašu diētu.

Lai parūpētos par savu veselību un ķermeni, Šēra ikdienā ietur diētu ar zemu tauku saturu. Viņa cenšas izvairīties no tādiem pārtikas produktiem, kuri satur daudz tauku, tai skaitā lielas daļas piena produktu. Tas nenozīmē to, ka, piemēram, nepieciešams atteikties pa visam no piena produktiem. Šēra parastā piena vietā priekšroku dod beztauku pienam, līdzīgi ir arī ar sieru. Zvaigzne uzskata, ka siers ir viens no viskaitīgākajām produktiem mūsu ķermenim, tas ir grūti sagremojams un satur daudz tauku.

Brīžos, kad Šēra vēlas panašķēties ar kaut ko gardu, viņa saldumu vietā izvēlas veselīgas uzkodas. Viena no viņas visiemīļotākajām uzkodām ir saldais kartupelis. Dziedātāja atklāj, ka brīžos, kad kārojas kāda uzkoda, viņa cepeškrāsnī izcep saldā kartupeļa salmiņus. Konfektes un citi saldumi ir kategoriski izslēgti no viņa ēdienkartes. Līdzīgi ir arī ar rafinēto cukuru, Šēra pilnībā no uztura ir izslēgusi produktus, kas satur šāda veida cukuru.

Lai saglabātu labu veselību, Šēra tikpat kā ir atteikusies no alkohola. Viņa alkoholiskos dzērienus lieto vien īpašos gadījumos, ļoti mazā daudzumā.

Tomēr nepietiek vien ar uzturu, lai izskatītos satriecoši. Šēra arī regulāri, piecas reizes nedēļā, apmeklē sporta zāli. Viņa ir iecienījusi gan dažādas aerobās nodarbības, gan spēka treniņus.

Šerilina Sarkisjana Lapjēra Bono Olmena, plašāk zināma kā Šēra ir armēņu izcelsmes ASV popmūzikas dziedātāja, dziesmu tekstu autore, aktrise, režisore un producente. Viņa ir Amerikas Kinoakadēmijas balvu, Grammy balvu, Emmy balvu un Zelta globusa balvu ieguvēja un viņai ir piešķirta zvaigzne Holivudas Slavas alejā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas