"Negribu šīs stulbās kāzas. Cirks vienkārši," Kambala kāzu dienā izplūst asarās

tautaruna.lv 1.novembris 2022, 18:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
28. oktobrī jau otro reizi viens otram jāvārdu teica Olga un Kaspars Kambalas. Šovā "Slavenības. Bez filtra" atklājis kāzu dienas aizkulises.

Kāzu rītā Olga ir labā noskaņojumā - lai arī ir vēl daži veicami uzdevumi, viņa ir pārliecināta - ar visu tiks galā. Par grimu nolēmusi parūpēties pati, jo vižāzistu darbā esot nācis vilties. Viņa ir priecīga, ka viņai ir skaista kāzu kleita, aksesuāri.

Taču garastāvokli ļoti sabojā domstarpības ar meitām. Olga aicina meitenes sākt krāsoties, piebilstot - "es varu jūs arī neņemt". Viena no meitām arī atcērt - lai neņem. "Kāpēc jūs esat tik negatīvas. Šai dienai jābūt pozitīvai," uzskata Olga.

"Negribu šīs stulbās kāzas. Cirks vienkārši," Olga izplūst asarās, meitām veltot neglaimojošus vārdus. Olga saka Kasparam, ka negrib vairs neko un nekur nebrauks. Meitu attieksme viņu ļoti sarūgtina. "Loses guļ gultā un netaisās," pikta ir Olga.

Arī Kaspars aizrāda meitenēm, lai savācas un nebojā svētkus mammai. Viņš arī atzīst - būt starp četrām sievietēm nav viekārši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas