"Sātanisti un velna kalpi!" Mamikins skarbi izsakās par Helovīna svinētājiem

tautaruna.lv 1.novembris 2022, 16:30
 
F64 Photo Agency
Bijušais žurnālists Andrejs Mamiks kārtējo reizi mikroblogošanas vietnē twitter izpelnījies plašu rezonansi par saviem izteikumiem. Tiesa, šoreiz viņš publicējis savu viedokli nevis par tēmām, kas saistītas ar politiku, bet gan Helovīnu.
"Visi, kas atzīmē t. s. "helovīnu", ir satānisti un velna kalpi. Un nevajag te nekādu "tomēr" un "bet". Dievs ir Dievs, djavols ir djavols, pustońu te nav. Gribiet būt ar satānu, ejiet! Bet nevelciet mūs - kristiešus un daudzbērnu gjimenes," mikroblogošanas vietnē twitter publicētajā ierakstā norādījis A.Mamikins.

"Tos padomju simbolus tad jau tev kā kristietim ar vajadzēja atbalstīt, ka plēš nost. Vai tomēr tev patīk vara, kas baznīcas spridzina un tā kristietība tādā битва екстрасенсов* līmenī?" atbildot uz A.Mamikina komentāru, raksta Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis.

"Latvieši vispār ir pagāni un svinētāji. Mēs te svinam visu pēc kārtas - dziedot bluķi velkam, 3 dienas vēlāk baznīcā dziedam. Mums tas nerada nekādu kognitīvo disonansi, un mēs nejūtamies vainīgi, ja kādam ar to ir problēmas - mēs citu problēmas risināt ne gribam, ne taisāmies," norādījusi kāda komentētāja.

"Visi, kas konkrētā tekstā nenosoda šībrīža pasaules lielāko ļaunumu - krieviju un tās vadošo punduri, ir sātanisti un velna kalpi. Un nevajag te nekādu "tomēr" un "bet". Labais ir labais, ļaunais ir ļaunais, pustoņu te nav. Gribiet būt ar sātanu, ejiet!" komentārā paudusi kāda cita twitter lietotāja.

Šī gan nav pirmā reize, kad A.Mamikina komentārs raisījis plašas diskusijas mikroblogošanas vietnē twitter. Portāls "Tautarunā.lv" jau vēstīja, ka politiķis un bijušais žurnālists Andrejs Mamikins mikroblogošanas vietnē publicējis bildi, ar kuru, pēc visa spriežot, izsmējis Latviju. Tiesa gan, šāds ieraksts "negāja pie sirds" daudziem Twitter komentētājiem. Vairāk par to lasi šeit.

*ekstrasensu cīņu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:39

Jaunākās diskusijas