Lato Lapsa populāru Latvijas žurnālistu nosauc par mauku

tautaruna.lv 8.novembris 2022, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Pēdējos mēnešos sociālajos tīklos arvien biežāk parādās ieraksti par Latvijas sabiedriskajos medijos pārraidīto ziņu un raidījumu saturu, kas skaidri norāda uz Kariņa valdības slavināšanu un popularizēšanu ar visdažādākajām metodēm.

Tas attiecināms gan uz ziņām, gan raidījumiem, kuri sevi piesaka kā absolūti objektīvi. LTV raidījums „Aizliegtais paņēmiens” bieži izpelnījies dažādu sabiedrības grupu nepatiku - gan objektīvi, gan subjektīvi. Taču jaunajā sezonā „Aizliegtais paņēmiens” pievērsies politikai - pirms vēlēšanām tika pārraidīti divi raidījumi, kas visai savdabīgā veidā atklāja politiķu patiesās sejas, kas kopumā vērtējams labi. Tomēr jau šī raidījuma montāžā bija acīmredzams, ka vislabākajā gaismā tiek parādīti Jaunās vienotības politiķi.

Pagājušajā nedēļā „Aizliegtais paņēmiens” sāka reklamēt raidījumu par Apvienotā saraksta politiķi Uldi Pīlēnu, kam „gaisā jāiet” šovakar. Reklāma un gaidāmais saturs pielikusi punktu Lato Lapsas pacietībai, tāpēc viņš Twitter kontā ievietojis ierakstu: „Uldis Pīlēns man nav simpātisks, un, ja kāds atnāks ar kaudzi kompromata un kaudzi naudas, lai es par viņu uzrakstītu grāmatu, kompromats mani interesēs krietni vairāk. Un vienalga - LatvijasTV, LTV ziņas, “Aizliegtais paņēmiens” un personiski Guntis Bojars, ir lētas maukas.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas