Ukraiņu militārpersona atklāj, cik dubultnieku ir Putinam

tautaruna.lv 1.novembris 2022, 14:15
 
Scanpix
Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks Kirilo Budanovs paziņojis, cik dubultnieku ir Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.
Kā raksta medijs "The Sun", tad Krievijas prezidents Vladimirs Putins izmanto trīs dubultniekus. Šiem cilvēkiem veikta plastiskā operācija.

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks Kirilo Budanovs apgalvo, ka dubultnieki tiek izmantoti, lai slēptu Putina kontroles zaudēšanu Kremlī.

Intervijā "Mail on Sunday" K.Budanovs arī apgalvojis, ka ja iepriekš Ukrainas slepenie dienesti pamanījuši, ka Putina dubultnieki tiek izmantoti "speciālās operācijās", tad tagad jau tas kļuvis par ierastu praksi.

"Šobrīd mums ir informācija par trim dubultniekiem, bet cik precīzi viņu ir, mums nav zināms," norāda Ukrainas militārpersona.

Viņš arī piebildis, ka dažādos video uzņēmumos ir redzamas reizes, kad Putina vietā stājušies dubultnieki. "Ir redzamas atšķirības gan auguma garumā, gan žestos, kas katram cilvēkam ir unikāli. Pēdējā reize, kad izmantots dubultnieks ir laikā, kad Putins devies uz vizīti Irānā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas