Putina tuvāko loks atklāj jaunu informāciju par viņa veselību

tautaruna.lv 25.oktobris 2022, 14:15
 
AP/ SCANPIX/LETA
Krievijas prezidenta Vladimira Putina tuvinieki esot nobažījušies par viņa veselības stāvokli. Kā ziņo kāds avots no viņa personu loka, tad Krievijas prezidents cieš no klepus lēkmēm, nelabuma un viņam praktiski nav apetītes. Tiek ziņots, ka aizvadītās nedēļas nogalē viņam arī veikta veselības pārbaude, raksta "Daily mail".
Kā raksta medijs, tad pēdējā laikā V.Putinam pietuvinātajās aprindās paustas bažas, ka viņa "svara zaudēšana un ilgtošais klepus" kļūs pamanāms, un Krievija elite to uzskatīs par zīmi, ka valsts līdera veselība strauji pasliktinās, atsaucoties uz ziņām kādā vietnes Telegram kanālā, raksta "Daily mail". Lai gan Kremļa runas personas ne reizi vien uzsvērušas, cik lieliska ir V.Putina veselība, joprojām izskan daudz spekulāciju par viņa veselības stāvokli un iespējamo onkoloģisko saslimšanu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā mikroblogošanas vietnē twitter ievietots video no V.Putina tikšanās ar karavīriem. Vienā no video kadriem uz V.Putina rokas redzamas pēdas, ko, iespējams, atstājusi intravenozās infūzijas sistēma, raksta tabloīds "Daily Star". Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas