Britu televīzijas zvaigzne par sliktu uzvedību patriekts no smalka restorāna

tautaruna.lv 22.oktobris 2022, 16:30
 
AP/Scanpix/Leta
Britu komiķim, televīzijas šovu vadītājam Džeimsam Kordenam aizliegts apmeklēt slavenu Ņujorkas restorānu, ziņo "Daily Star".

"Balthazar" vadītājs skaidro, ka komiķis restorānā esot ļoti nejauki un aizskaroši izturējies pret personālu, tāpēc viņš nekad vairs netiks ielaists šajā ēdināšanas iestādē.

"Džeimss Kordens ir ļoti apdāvināts komiķis, taču tajā pašā laikā [...] kretīns," sociālajā medijā "Instagram" rakstīja restorāna vadītājs Kīts Maknalijs.

Viņš atzina, ka Džeimsa izturēšanās nepavisam nebija pieklājīga. Restorānā, kopš tā atvēšanas pirms 25 gadiem, neviens cits klients nav tik slikti izturējies pret personālu, kā Džeimss.

Kā atzīst restorāna vadītājs, tad no ēdināšanas iestādes reti, kurš par sliktu uzvedību tiek izraidīts laukā, taču šoreiz zvaigznei spiestā kārtā nācās pamest restorāna telpas. Izrādās, ka šis nav bijis pirmais šāda veida starpgadījums. Kīts atklāj, ka pirms pāris gadiem, citā viņa vadītajā restorāna, ir noticis tāds pats incidents. Arī tur Džeimss esot izturējies rupji pret apkalpojošo personālu.

Zvaigzne esot paaugstinātā tonī kliegusi uz apkalpojošo personālu.

Džeimss Kimberlijs Kordens ir britu aktieris, komiķis, dziedātājs un televīzijas raidījumu vadītājs. Apvienotajā Karalistē viņš ir vislabāk pazīstams ar lomu BBC komēdijā "Gavin & Stacey".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas