Bērnudārza audzinātāja Cipulei veikusi "skaidrojošo darbu"

tautaruna.lv 7.oktobris 2022, 8:15
 
Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency
Bērnu fantāzijai un domu lidojumam, šķiet, nav robežu, un viņi ir ļoti atklāti - šāda diskusija aizsākusies vietnē "Twitter". Tajā iesaistījusies arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītaja Liene Cipule.

Edīte: "Laikam audzinātājai vēl nav lielas pieredzes, ja tik nopietni pieķērās. Vienam no manējiem grupas biedrs stāstīja, ka viņam ļoti bail iet mājās, jo tētis visu laiku sit mammu. No kurienes ideja, neviens nesaprata, bet šis pēc tam gāja kā humors par tēmu “ko bērni runā”."

Baiba: "Viss +/- normāli, līdz brīdim, kad dzirdu, ka no veikala aizmugures kliedz mans dārgums: "MAAAAAM, ES GRIBU, LAI TU MANI PER AR ŠITĀDU JOSTU! Nopirksi, lūūūdzu!"

Rinalds: "Kā tagad atceros vēl vecajos mikriņos - 4-5gadīgs puika krieviski nokliedzās pa visu mikriņu krieviski - b**, nepagriezās.. (no Katedrāles uz Pļavniekiem gāja 3 dažādi mikriņi, viens negriezās uz Zemitāna tilta). Laikam mamma ne tajā iekāpa"

Zane: "Šovasar, caur kāpām ejam uz jūru, pa ceļam saku, ka man čurāt vajag. Piecgadnieks skrien pa priekšu, un pilnā balsī sauc (kur pludmale pilna ļaužu):" Nu maaam, tad tu čurāsi ūdenī?!!""

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas