Zināms Dinas Zuzānes nāves iemesls

tautaruna.lv 4.oktobris 2022, 10:30
 
Ilze Zvēra/F64
Par mākslas kolekcionāres un uzņēmējas Dinas Zuzānes aiziešanu mūžībā Evijas Kalnbērzas, Martas Kalniņas materiālā "Sieviete, kura svinēja dzīvi" izdevumā "Privātā Dzīve" stāsta viņas bijušais vīrs Jānis Zuzāns.

Jānis stāsta, ka pagājušās ceturtdienas vakarā Dinas mājā sanāca visa ģimene, lai nosvinētu mazdēla vārdadienu. Jānis prom devās atrāk, bet svinības tuprinājušās līdz desmitiem vakarā.

No rīta Dinu pakritušu vannasistabā atrada mājkalpotāja.

"Atbrauca meitas, pēc tam ātrā palīdzība, kas bija diezgan ilgi jāgaida. Viņi nepaspēja... Trombs. Kā mana vecākā meita Elīna teica: "Mamma izdzisa manās rokās,"," teica Jānis.

Zuzāne 1955.gada 2.oktobrī dzimusi Rīgā, studējusi jurisprudenci, ilgstoši vadījusi Mūkusalas Mākslas salonu, kā arī piedalījusies mākslas centra "Zuzeum" koncepcijas veidošanā.

Viņa bijusi 40 gadu ilgā laulībā ar uzņēmēju un mecenātu Jāni Zuzānu, abiem dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzānei dāvājušas trīs mazbērnus.

Informācija par atvadīšanos no Zuzānes sekos tuvākajā laikā.

Portāls NRA rakstīja, ka vasarā 118 play šovā "Iečeko slavenību" Dina Zuzāne stāstīja, ka bauda dzīvi.

Toreiz viņa atzinās, ka pēc šķiršanās no vīra sajutusi vēlmi pēc asākām izjutām, brauc ar sporta auto, ieguvusi daudz jaunu draugu, ceļo, kopj savu brīnišķīgo dārzu, izbauda katru brīdi. "Laika man tagad ir par maz. Dienas skrien vēja spārniem. Man šī gada laikā ir radušies daudz jaunu draugu," stāsta D. Zuzāne. Ar dažiem cilvēkiem viņa iepazinusies internetā. "Instagram ir traka lieta," šķelmīgi smaidot, teic Dina. Viņa nebaidās no vientulības. Viņai tam neesot laika.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas