Liepnieka komentārs par Kariņu saceļ lielu ažiotāžu

tautaruna.lv 3.oktobris 2022, 11:30
 
F64
Politisko notikumu apskatnieks, sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter izteicies par tikko kā aizvadīto vēlēšanu rezultātiem.

Kā zināms, pēc CVK mājaslapā pieejamās informācijas, "Jaunā vienotība" (JV) nākamajā Saeimā ieguvusi 26 mandātus, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) - 16, "Apvienotais saraksts" (AS) - 15, Nacionālā apvienība (NA) - 13, "Stabilitātei!" - 11, "Progresīvie" (P) - 10, bet "Latvija pirmajā vietā" (LPV) - deviņus mandātus.

Partijas līdz šim visbiežāk kā pirmo premjera amata kandidātu min JV saraksta līderi, līdzšinējo Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, bet kā potenciālās "koalīcijas kodola partijas" visbiežāk tiek minētas JV, AS un NA, kurām šāda vēlēšanu iznākuma gadījumā būtu nestabils, tomēr 54 balsu vairākums.

Liepnieks, komentējot vēlēšanu rezultātus, raksta: "Krišjānis Kariņš ir pie varas 18 gadus un būs vēl četrus".

Jāpiebilst, ka šis ierakstrs izraisīja lielu rezonansi, un Twitter lietotāji steidza dalīties ar dažādiem viedokļiem, gan paužot atbalstu Kariņam, gan kritiku.

"Kā jau iepriekš daudz ir runāts, ka, pateicoties Vienotībai, Latvija neatlaidīgi atpaliek no saviem kaimiņiem."

"Nu, šeit ir svarīgs faktors - jautājums par to, kādā veidā izjuks Apvienotais saraksts. Tas arī dos atbildi uz to, vai Kariņš būs pie varas vai nebūs."

"Ņemot šo vērā, Putina rezultāts vairs nemaz nešķiet tik unikāls."

"Nesaprotu, kas ir tie 1 no 5 cilvēki, kuri ir tik stulbi, lai nobalsotu par Kariņu? Jābūt smagi galvā izjātam lai kautko tādu izdarītu - končinajem dārzenim!"

"Yea, un ir labi. Nekāda vaina."

"Sūdīgi, bet stabili turpinām. Kā jau mums latviešiem patīk."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas