"Superīgas atmiņas!" Reiniks publicē ļoti īpašu 15 gadus vecu video

tautaruna.lv 28.septembris 2022, 16:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Kamēr mūziķis Ralfs Eilands mikroblogošanas vietnē twitter skarbi kritizējis jauno šova "Dejo ar zvaigzni" sezonu, tikmēr dziedātājs Lauris Reinis sociālajā tīklā instagram publicējis kādu ļoti īpašu pirms 15 gadiem tapušu video.

"Riktīgi žēl, ka šeit Kolumbijā nevaru redzēt jauno sezonu "Dejo ar zvaigzni". Ļoti labi, ka šovs ir atgriezies. Superīgas atmiņas. Lai jaunajiem dalībniekiem dejotprieks un izturība! Un, protams, vēlme tikt pēc iespējas tālāk un uzvarēt," tā pie video, kas publicēts sociālajā tīklā instagram raksta L.Reiniks.

"Maniem gados jaunākajiem sekotājiem šis video būs interesants. Tā mēs ar ar Aleksandru Kurusovu 2007.gadā uzvarējām 1.sezonu. Un tā bija mūsu freestyle deja finālā," norāda dziedātājs.

"Izcili! Skatījos un siekala tecēja no tā cik Labi, jaudīgi, 100% ar atdevi, un tādu darba ieguldījumu! Paldies par šo video! Izcili!" komentējot video, viedoklī paudusi aktrise Ieva Florence.

"Jūs abi man kā labākais paraugs iedvesmai un izturībai, jo šogad esmu arī pieņēmusi izaicinājumu piedalīties šajā šovā. Jūs bijāt mans vismīļākais pāris no visām sezonām," raksta Anda Ozoliņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas