Roberto Meloni atklāj, vai viņam ir radniecīgas saites ar itāļu politiķi

tautaruna.lv 27.septembris 2022, 15:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Visai amizantā situācijā nonācis Roberto Meloni, kuram saviem sekotājiem Latvijā nācies skaidrot, vai viņam ir radniecīgas saites ar iespējamo Itālijas premjera amata kandidāti Džordžu Meloni.
"Mīļie Latvijas un ārzemju draugi, es gribeju noprecizēt vai “pateikt to skaļi” , ka Giorgia Meloni nav absolūti mana radiniece. Viņa un viņas politiskais viedoklis nāk no pilnīgi cita meloņu dārza, kas atrodas ekstrēmā labā puse, ar kuru man vispār nekad nav bijusi un nebūs nekāda saistība. Bet es gan ceru, ka Latvijas balsotāji izdarīs prātigaku izvēli, ļoti ceru to," sociālajā tīklā facebook raksta Roberto Meloni.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Itālijas nacionālkonservatīvās partijas "Fratelli d'Italia" ("Itālijas brāļi") līdere Džordža Meloni pēc labējo koalīcijas uzvaras svētdien notikušajās parlamenta vēlēšanās solījusi atjaunot Itālijas cieņu un lepnumu.

"Itāļi ir uzticējuši mums svarīgu uzdevumu. Tagad mūsu darbs ir viņus nepievilt un darīt visu iespējamo, lai atjaunotu mūsu valsts cieņu un lepnumu," tviterī paziņoja Meloni.

Viņa arī solīja vairot to, kas vieno tautu, nevis šķeļ.

Meloni ir labas izredzes kļūt par nākamo Itālijas premjerministri. Tādā gadījumā viņa būtu pirmā sieviete premjerministra amatā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:05

Jaunākās diskusijas