Bijušais Ukrainas vēstnieks: Putins cieš no atmiņas zudumiem un tas ir ļoti bīstami

tautaruna.lv 1.oktobris 2022, 12:00
 
Scanpix
Krievijas prezidents Vladimirs Putins jau sācis aizmirst vārdus ar datumus, atsaucoties uz bijušā Ukrainas vēstnieka ASV un ārpolitikas jautājumu eksperta Valērija Čalija teikto, vēsta UNIAN.

Valērijs Čalijs norādīja, ka Putina uzvedībā var redzēt izmaiņas. Ja salīdzina diktatora paradumus brīdī, kad Krievija uzbruka Ukraini, un tagad, tad atšķirība esot tiešām acīmredzama. Tomēr V. Čalijs atzīmēja, ka viņu vairāk uztrauc kas cits.

"Putinam vienmēr ir bijusi laba atmiņa. Taču tagad ir redzams, ka viņš to sāk zaudēt. Es nezinu, vai tas ir stresa un pastāvīga spriedzes sekas, vai arī vecums dara savu. Viņš aizmirst vārdus, datumus, viņš bieži kļūdās. Tāds cilvēks nevar vadīt kodolvalsti," sacīja bijušais Ukrainas vēstnieks ASV.

Čalijs arī atzīmēja, ka Putins apzinās, ka citu valstu līderi apzināti kavē tikšanos ar viņu, un arī tas rada diktatoram stresu. Čalijs arī atzīmēja, ka Putina kodolšantāža ir banāls diktatora mēģinājums saglabāt varu. Tomēr maz ticams, ka tas viņam palīdzēs.

"Putinu neliks mauzolejā. Viņa "vilciens ir aizgājis"," piebilda diplomāts.

Putins un viņa veselības problēmas: kā mainījies diktators

Ne tik sen psihiatrs Džeimss Falons aprakstīja Krievijas Federācijas prezidenta stāvokli un teica, ka diktators ir "psihopāts ar sadista pazīmēm " . Eksperts uzskata, ka Putins ir ne tikai psihopāts, bet viņam ir arī narcistiski personības traucējumi.

Turklāt augusta beigās parādījās informācija, ka pēc Ukrainas Bruņoto spēku pretuzbrukuma pie Putina izsaukta mediķu komanda. Arī Ukrainas iAizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas direkcijas pārstāvis Vadims Skibitskis sacīja, ka Putins ir garīgi un fiziski slims, turklāt viņam ir arī šizofrēnijas pazīmes.

Iepriekš vairāki eksperti un mediji no dažādām valstīm apgalvoja, ka Vladimirs Putins ir slims. Viņam tika piedēvēti dažādi onkoloģijas veidi, kā arī šizofrēnija, demence un Parkinsona slimība.

Krievu sociologs Igors Eidmans gan uzskata, ka Putinam slimības ir apzināti izplatīta dezinformācija, lai pārliecintātu pretiniekus, galvenokārt britus un amerikāņus, ka nav jēgas veikt nekādas nopietnas operācijas pret Putinu, jo viņš tik un tā drīz nomirs vai zaudēs varu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:10

Jaunākās diskusijas