Buļa ieraksts izraisa sajūsmu sociālajos tīklos

tautaruna.lv 26.septembris 2022, 16:30
 
Vladislavs Proškins / F64 Photo Agency
Iemīļotie latviešu aktieri Gints Grāvelis un Andris Bulis sociālajā tīklā facebook publicējuši ierakstu, kurā vēsta par iespējām piedalīties dažāda veida privātos pasākumos.

"Dāmas un Kungi! Mēs esam 2 Lieliski aktieri. Gints- Lielisks. Es - otrs

Mums abiem ir: mazlietiņ mīlīga,sirsnīga,feina ,izklaidējoša,gaudulīga,līdzi jādzied,romantiska,”kas to zin kā beigsies”, improvizēta programma. Gints-dzied…Es - traucēju ! Līdz šim visi samaksājuši. Nē ,tas nav izmisums…
Mēs esam DĀRGI," teikts Andra Buļa publicētajā ierakstā sociālajā tīklā facebook.
"Darām to ,jo mums un jums patiks …Uzstājamies labpratigi ,bet reti tiekam!Galvenais,lai gandarījums simetrisks. Mums nav zvaigžņu slimība …Esam no Dailes teātra !!! Jums nav 3. Pensijas līmenis ?Mums arī nav … domāju ,ka arī nebūs …Mums jau ir kaut ,kas kopīgs," teikts publikācijā.
Tajā arī norādīts, ka abie ir pieredze uzstājoties kultūras namos, zelta kāzās, skolotāju dienā, bankā, ārzemēs un citviet. Abi arī maksājot nodokļus. "Ja ir interese, tas labi! Ja ir piedāvājums - rakstiet!" norāda mākslinieks, atzīmējot, ka ar konkrēto ierakstu drīkst arī dalīties sociālajos tīklos.
Ar aktiera publikāciju dalījušies vairāk nekā 4000 sociālā tīkla facebook lietotāji, tajā skaitā arī, piemēram, dziedātāja Liene Šomase. Komentāros cilvēki novēlējuši abiem veiksmi un nav žēlojuši labus vārdus par aktieru līdzšinējām uzstāšanās reizēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas