Jaunā karaļa kaprīzēm nav robežu: liek gludināt kurpju šņores un ceļojumos ved līdzi savu gultu

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 16:00
 
SCANPIX
Savas dzīves laikā karalis Čārlzs III bija izcēlies ar savām reizēm dīvainajām un nesaprotamajām prasībām, piemēram, ciemojoties pat pie draugiem, viņš vienmēr pieprasa, lai tiktu ņemta līdzi viņa gulta un gleznas.
Tāpat viņš vienmēr ceļojumā vienmēr devās ar savu "brokastu kastīti", kurā atradās viņa ar rokām savāktie bioloģiskie produkti. Bet tā ir tikai viena no viņa dīvainajām prasībām, jo ​​viņš, kā vēsta ārvalstu mediji, pieprasa vēl dīvainākas lietas, piemēram, pidžamas gludināšanu katru rītu.
Karaļa Čārlza IIII neparastās ceļošanas prasības ir atklātas karaliskās dzīves aizkulišu grāmatā, kurā teikts,
ka karalis vienmēr nosūta furgonu ar savām personīgajām mantām uz drauga mājām, kurā gatavojas ciemoties.
Žurnāliste Tīna Brauna, kura bija Velsas princeses Diānas tuva draudzene, viņas grāmatai "The Palace Papers" intervēja vairāk nekā 120 avotus, vēsta mirror.co.uk.
Grāmatā atklāts, ka viņš vienmēr ved līdzi savu tualetes podu, tualetes papīru un gleznas, lai izdekorētu istabu, kurā viņš uzturas.
Dokumentālajā filmā "Serving the Royals: Inside the Firm" princeses Diānas bijušais sulainis Pols Burels atklāja: “Viņa pidžama tiek gludināta katru rītu, tāpat arī viņa kurpju šņores. Ūdens temperatūrai jābūt remdenai. Katru rītu viņa sulaiņi uz viņa zobu birstes uzlika tieši vienu centimetru zobu pastas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas