Skandalozajam princim Endrjū draud izlikšana no greznās savrupmājas

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 14:30
 
EPA/Scanpix/Leta
Lielbritānijas princim Endrjū draud "patriekšana" no viņa 31 istabu lielās "Royal Lodge" mājas Vindzorā, vēsta "The Sun".

Princis Endrjū ir parakstījis īres līgumu uz 75 gadiem, kas nozīmē to, ka visus šos gadus viņam ir tiesības dzīvot "Royal Lodge" īpašumā.

Šobrīd princim un viņa sievai vēl ir ļauts dzīvot šajā īpašumā, taču nav zināms, cik ilgi. Viņiem draud izlikšana.

Pateicoties sastādītajām īres līgumam, ja prinča ģimenei nāksies izvākties no greznā īpašuma, viņiem tiks piešķirta kompensācija veselu septiņu miljonu mārciņu apmērā.

Lēmumu par prinča Endrjū izlikšanu jāuzņemas jaunajam karalim. Kā ziņo karaļnamam pietuvinātas personas, tad pagaidām viņi vēl ir drošībā.

Karaliskajam pārim draudz "izlikšana", jo karaliskā ģimene pašlaik pārskata savu plašo īpašumu portfeli.

"Viņš vairs nav karalienes aizsardzībā, taču šķiet bezjūtīgi viņu izmest [no mājām] tik drīz pēc viņas nāves," sacīja karaļnamam pietuvināta persona.

Jau ziņojām, ka Lielbritānijas princi Endrjū tiesa Ņujorkā izvirzīja apsūdzību par kādas sievietes seksuālu izmantošanu, kura apsūdzībā apgalvo, ka skandalozais nelaiķa finansists Džefrijs Epstīns viņu kā nepilngadīgo esot "aizdevis" dažādiem cilvēkiem seksuālām attiecībām. Vasarā princis tika ierauts jaunā skandālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

24.septembris 2022

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas