Arī Harijam un Meganai ir dubultnieki; honorāri par slavenā pāra aizvietošanu - pasakaini

tautaruna.lv 23.septembris 2022, 15:30
 
SCANPIX
Lai arī kur ietu Sāra un Raiss, uz viņiem nepārtraukti atskatās garāmgājēji, kuri domā, ka tuvumā redzējuši Meganu Mārklu un Hariju, vēsta newsweek.com.
2006. gadā Rīss Vitoks apmeklēja drauga kāzas un pamanīja, ka visu skatieni ir vērsti nevis uz līgavu un līgavaini, bet gan uz viņu.
"Vai man kaut kas ir uz sejas?" viņš jautājis savam draugam. Viņa draugs paskaidroja, ka viesi pamanījuši viņa neparasto līdzību ar princi Hariju. Šī nav bijusi pirmā reize, kad kāds viņam teicis, ka līdzīgs princim.
Rīss sācis sūtīt e-pastus aģentūrām, ar piedāvājumu vajadzības gadījumā tēlot princi Hariju, taču neviena tā arī neatbildēja.
Bet diena, kad princis Harijs paziņoja par savu saderināšanos ar Meganu Mārklu 2017. gadā, izmainīja arī Rīsa dzīvi. Piedāvājumi sāka birt kā no pārpilnības raga.
Mana "Megana" ir no Spānijas. Viņu sauc Sāra. Pirmo reizi viņu satiku nedēļu pirms karaliskajām kāzām Vindzorā. Bija diezgan neparasti redzēt kādu, kura tik ļoti līdzinājās Meganai Mārklai,
viņš sacīja. Tagad vīrietis piedalās dažādās filmēšanās un tēlo Hariju. Par iznācieniem sabiedriskās vietās viņam tiek maksāti dāsni honorāri.
Dzīvē Raiss un Sāra nav pāris. Sārai ir vīrs un divi bērni. Arī Raisa Vitloka sirds ir aizņemta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas