"Ļoti jocīgi!" Skatītāji diskutē par prinča Harija rīcību bērēs

tautaruna.lv 24.septembris 2022, 21:45
 
Reuters/SCANPIX/LETA
Pirmdien, 19.septembrī, tūkstošiem skatītāju pie TV ekrāniem sekoja līdzi karalienes Elizabetes II bēru ceremonijai. Vairāki no viņiem pēc redzētā sociālajos tīklos metušies apspriest prinča Harija rīcību bēru laikā.

Kā vēsta medijs "The Sun", tad pēc karalienes Elizabetes II bērēm sociālajos tīklos apspriests, vai princis Harijs bēru ceremonijas laikā dziedājis himnu, kura beidzas ar frāzi "Dievs, sargi karali!"

"Harijs nedziedāja himnu?" retoriski vaicājis kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs. "Harijs nedziedāja himnu, bet skatījās uz brāli Viljamu. Ļoti jocīgi," norādījis kāds cits komentētājs.

Tiesa, medijs "The sun" norāda, ka uzņemtajā video ieraksta gan neesot skaidri redzams, vai tiešām Saseksas hercogs dziedājis, vai gluži pretēji - ignorējis himnas dziedāšanu.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Lielbritānijā karalienes Elizabetes II bēru ceremonijai tika tiešraidē pārraidīta 125 kinoteātros visā valstī un demonstrēta televīzijā.

Par karalieni šodien sēroja visas Apvienotās Karalistes zemes. Briti sapulcējās pie televizoru ekrāniem savās mājās, krogos, sabiedriskajos centros, anglikāņu katedrālēs, parkos, kur uzstādīti lieli ekrāni, un citās publiskās vietās, lai sekotu līdzi bēru norisei. Karalienes bēru diena visā valstī pasludināta par brīvdienu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas