Didrihsone pirmo reizi komentē plaši apspriesto situāciju ar manikīra meistari

tautaruna.lv 20.septembris 2022, 14:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone viesojusies Dž.Dž.Džilindžera sarunu raidījuma "Dž.Spot" pirmo reizi komentējusi šī gada sākumā medijos un sociālajos tīklos publicēto saraksti ar manikīra meistari, kura informējusi, ka, ņemot vērā tuvinieka nāvi, jāatceļ pieraksts.

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone toreiz saņēma kritiku par to, kā atbildējusi konkrētajā situācijā. Plašāks situācijas apraksts lasāms šeit.

Viesojoties Dž.Dž.Džilindžera raidījumā "Dž.Spot" uzņēmēja komentējusi toreiz radušos situāciju. "Šo situāciju nezina neviens no manas puses. Tur bija vienkārši trash. Es tāpēc pat vispār nereaģēju uz to situāciju. Man likās tāds nu tā kā sviests. Tā situācija, pirmkārt, bija tāda, ka manikīre ļoti labi zināja manu ikdienas grafiku. Viņa ļoti labi zināja, ka man nav laika, viņa zināja, ka katrs pieraksts ir super nenormāli svarīgs. Viņa to ļoti labi zināja, jo es diezgan ilgu laiku pie viņas gāju. Katru reizi mēs menidžējām to sarunu tā, ka ka viņai ir savs konkrētais laiks, kad viņa ņem, tas ir viņas princips, bet viņa man ņēma izņēmumus," sarunā norāda uzņēmēja. "Šo pierakstu viņa ļoti labi zināja, ka es tūliņ lidoju prom nākamajā dienā, un ka pēc tam es vienkārši nevarēšu fiziski. Neviens jau nezina, kāda bija mūsu saruna pēc tam - pa telefonu, īsziņām. Es braucu, viņa man saka, ka var paņemt - tagad brauc. Es esmu Dobelē, iesēžos mašīnā, viņa mani var paņemt, es lidoju. Es esmu pusceļā un viņa man saka - sory nevaru," notikušo no sava skatu punkta raidījumā atklāj Elīna.

"Kad viņa pateica, ka paņems mani tomēr, es jau braucu, biju ceļā. Laikam omei palika slikti, es nezinu to stāstu, es arī neiedziļinājos tajā visā. Es biju ceļā, viņa saka, ka nevar paņemt," norāda uzņēmēja. Viņa sarunas laikā arī stāsta, ka publiski esot bijis parādīts vien fragments no sarunas.

"Tur arī nebija dzirdama telefona saruna, kāda bija mums. Tāpēc es arī nereaģēju uz to situāciju, domājiet, ko jūs gribiet. Es tagad neskriešu ar telefonu atskaitīties nevienam. Manikīre arī teica, ka viņa nevarēs paņemt, jo ir SOS situācija," atstāstot, kas pārrunāts telefonsarunā, norāda Elīna.

Uzņēmēja arī skaidro, ka telefonsarunā ar manikīri meistare norādījusi, ka kaut ko "sazīmēs" un varēs viņu paņemt, taču dienu vēlāk sarakstē situācija bijusi cita. Visu Elīnas skaidrojumu par radušos situāciju iespējams noklausīties raidījuma ierakstā.

Influencere arī norāda, ka šobrīd viņai ir cita manikīra meistare.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas