Kļuvis zināms, kas notiks ar Elizabetes II iemīļotajiem suņiem

tautaruna.lv 19.septembris 2022, 12:15
 
Romāns Kokšarovs
Nav noslēpums, ka karaliene Elizabete II ļoti viņa mīlēja savus suņus. Tāpēc pēc Elizabetes nāves daudzi uzreiz aizdomājās, kāds liktenis sagaida viņas mīluļus, raksta Super.
Un tagad ir atbilde: kļuva zināms, ka divus korgijus paņems pie sevis karalienes vidējais dēls Endrjū un viņa meita princese Beatrise.

Patiesībā viņi tos Elizabetei iedeva pagājušajā gadā, lai novērstu viņas uzmanību no drūmajām domām pēc prinča Filipa nāves. Taču karaliene piekrita pieņemt kucēnus tikai pēc tam, kad dēls apsolīja, ka galu galā paņems suņus pie sevis. Lieta tāda, ka vairākus gadus karaliene atteicās no jauniem mājdzīvniekiem, jo ​​pēc nāves nevēlējās tos pamest. Pēdējos mēnešos, pasliktinoties viņas veselībai, Endrjū un Beatrise veda suņus pastaigā.

Kendijs, pēdējais karalienes suns (takša/korgija krustojums), visticamāk, pievienosies Muiku un Sandijam, jo ​​suņi ir pieraduši viens pie otra. Taču vēl viena monarha četrkājainā drauga - kokerspaniela - liktenis vēl nav noskaidrots. Paredzams, ka lēmumu par viņas nākotni karalis Čārlzs pieņems tuvāko nedēļu laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas