Grupas "Bi-2" koncerts Rīgā nenotiks; naudu par biļetēm atgūt nevar

tautaruna.lv 20.septembris 2022, 9:20
 
F64
Krievu grupa "Bi-2" jau ceturto reizi divarpus gadu laikā nevarēs uzstāties Rīgā. Koncerts bija paredzēts 23. septembrī. Tā atcelšanas iemesls ir ieceļošanas aizliegums Latvijā visiem Krievijas pilsoņiem ar Šengenas vīzām, kas stājas spēkā 19.septembrī.
Viens no jautājumiem - vai ir iespējams atgūt naudu par biļetēm? Bilešu serviss skaidro, ka nevar to izdarīt.

"Biļešu serviss nav pasākuma organizators, tāpēc to neatceļam. Naudu atgriezt bez pasākuma organizatora pieprasījuma nevaram. Naudas atgriešanas pakalpojums ir papildpakalpojums. Šobrīd organizators ir pieprasījis tikai pārdošanas pakalpojumus,” skaidroja Biļešu serviss pārstāve Evija Goldmane.

Koncerta rīkotājs ir pasākumu kompānija IZO. Tās pārstāvis Sergejs Mališkins sacīja, ka šobrīd ar grupu veic pārrunas, lai atrastu labāko risinājumu gan mūziķiem, gan skatītājiem.

Mališkins sacīja, ka uz koncertu pārdotas aptuveni 7500 biļešu.

Bilešu serviss nezina, kas notiks ar citu Krievijas mūziķu koncertiem, kuri ieceļošanas ierobežojumu dēļ nevarēs nokļūt Latvijā. Pagaidām viņi nav saņēmuši informāciju par koncertu atcelšanu vai pārcelšanu no citiem organizatoriem. Tiesa, organizatori var atcelt koncertus jebkurā dienā - pat paredzētā koncerta dienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas