Kāpēc slavenās grupas "Bi-2" koncerts Rīgā atkal nenotiks?

tautaruna.lv 19.septembris 2022, 10:30
 
F64
Krievu grupa "Bi-2" jau ceturto reizi divarpus gadu laikā nevarēs uzstāties Rīgā. Koncerts bija paredzēts 23. septembrī. Tā atcelšanas iemesls ir ieceļošanas aizliegums Latvijā visiem Krievijas pilsoņiem ar Šengenas vīzām, kas stājas spēkā 19.septembrī.

Grupai "Bi-2" ar simfonisko orķestri bija paredzēts koncertēt Arēnā Rīga 2020.gada 20.martā, taču Covid-19 izplatības dēļ valstī tika izsludināts ārkārtas stāvoklis. Koncerts pārcelts uz 2020. gada septembri. Un tad to atkal pārcēla uz 2021. gada novembri. Toreiz epidemioloģiskā situācija neuzlabojās, un "Bi-2" uzstāšanās atkal tika atlikta.

Tagad mūziķiem vajadzēja uzstāties šī gada 23. septembrī. Taču Bilešu serviss publicēja ziņu, ka arī šoreiz koncerts nenotiks, vēsta rus.lsm.lv.

"Koncerta rīkotājs mums atsūtīja informāciju, ka Arēnā Rīga plānotais koncerts nenotiks. Iemesls ir no grupas un organizatoriem neatkarīgi apstākļi. Pasākums nevar notikt, jo sākot ar 19.septembri visi Krievijas pilsoņi ar Šengenas vīzām nevar ieceļot Latvijā. Daļai komandas ir šādas vīzas, tāpēc viņi nevar ierasties Latvijā,” skaidroja Biļešu serviss pārstāve Evija Goldmane.

Koncerta rīkotājs ir pasākumu kompānija IZO. Tās pārstāvis Sergejs Mališkins sacīja, ka šobrīd ar grupu veic pārrunas, lai atrastu labāko risinājumu gan mūziķiem, gan skatītājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas