Karalienes Elizabetes pēdējā fotogrāfija atklāj viņas iespējamo nāves cēloni

tautaruna.lv 18.septembris 2022, 11:10
 
SCANPIX
Pēdējā karalienes Elizabetes II publiski pieejamā fotografija uzņemta 6. septembrī Aberdīnā, Skotijā, kur viņa sveica jaunievēlēto konservatīvās partijas līderi Lizu Trusu, kad viņa ieradās Balmoralas pilī uz audienci.

Bekingemas pils ceturtdien paziņoja, ka karaliene nomira “mierīgi” miegā savās mājās Balmoralas pilī Skotijā 2022. gada 8. septembra pēcpusdienā. Nekāds plašāks skaidrojums par nāves iemeslu līdz šim nav sekojis.

Taču ārsti, aplūkojot pēdējo fotogrāfiju, kurā uzņemta Elizabete II, tiekoties ar Lizu Trusu, tajā saskata atbildi par karalienes nāves iespējamo cēloni.

Dr. Deba Koena-Džounsa "Daily Mail" pieļāva, ka uz karalienes rokas redzamais violetais plankums liecinājis par viņas veselības nopietnu pasliktināšanos . "Izskatās, ka šis violetais plankums uz karalienes rokas pierāda perifēro asinsvadu slimību. Tā dažkārt var izraisīt sirds mazspēju. Ja perifērā cirkulācija ir tik slikta, orgāni nesaņem pietiekami daudz asiņu. Diemžēl, visticamāk, šī slimība karalienei būtu sagādājusi “daudz sāpju”, jo attēli liecināja, ka slimība ir smaga. Nav zināms, cik ilgi karaliene cieta no šīs slimības, jo viņa sabiedrībā parasti valkāja cimdus," sacīja Dr. Deba Koena-Džounsa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas