Kivičs izsakās par skarbo Streipa komentāru TV ēterā

tautaruna.lv 12.septembris 2022, 16:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs sociālajā tīklā facebook ievietojis ierakstu, kurā izteicis savu komentāru par TV raidījuma vadītāja K.Streipa teikto raidījuma laikā.

Kā redzams mūziķa ievietotajā video, tad TV raidījuma laikā K.Streips izteicis komentāru par vakcināciju pret Covid -19. Asākus vārdus raidījuma vadītājs veltījis tiem, kuri vēl vispār nav vakcinējušies.

"Pats (sakarā ar Norvēģijām un Amerikām) diemžēl esmu 2 reizes saņēmis būsteri, bet saukt cilvēkus par muļķiem televīzijas tiešraidē tikai tāpēc, ka viņi dzīvesveida, vai citu apsvērumu dēļ nevēlas vakcinēties, ir nepieņemami," pie ievietotā video norādījis mūziķis A.Kivičs.
Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka no šodienas ģimenes ārstu praksēs un vakcinācijas kabinetos pieejamas pielāgotās vakcīnas pret Covid-19.

Latvija saņēmusi 230 400 "Pfizer" pielāgotās vakcīnas pret Covid-19 un 43 200 "Moderna" pielāgotās vakcīnas.

Abu ražotāju pielāgotās vakcīnas ir paredzētas lietošanai personām no 12 gadu vecuma, kuras saņēmušas vismaz primāro vakcināciju pret Covid-19. Šīs pielāgotās vakcīnas ir oriģinālo vakcīnu "Comirnaty" un "Spikevax" izmainītas versijas, kas paredzētas aizsardzībai gan pret omikrona apakšpaveidu BA.1, gan pret oriģinālo Covid-19 vīrusu.

Vakcīnas ir pielāgotas, lai labāk atbilstu cirkulējošajiem Covid-19 paveidiem, tādējādi sagaidāms, ka tās nodrošinās optimālu aizsardzību pret Covid-19 laikā, kad vīruss attīstās un pārveidojas, uzsver NVD.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas