Tikai pēc mēneša Holivudas aktrise spēj runāt par redzēto Ukrainā

tautaruna.lv 11.septembris 2022, 17:15
 
AFP/Scanpix
Aktrise Džesika Česteina pirmo reizi sociālajos tīklos dalījusies iespaidos par savu braucienu uz Ukrainu. Zvaigzne runāja arī par bērnu slimnīcu, kas viņu pārsteidza visvairāk.

Džesika Ukrainā viesojās gandrīz pirms mēneša, 7. augustā. Tad viņa tikās ar prezidentu Volodimiru Zelenski un savām acīm redzēja, kas notiek valstī.

Tikai tagad Džesika Časteina pirmo reizi runā par savu braucienu. Pēc viņas teiktā, bija vajadzīgas visas šīs nedēļas, lai izprastu redzēto.

“Man vajadzēja vairākas nedēļas, lai saprastu visu, ko redzēju brauciena laikā uz Kijevu. Mēs ieradāmies Polijā, braucām četras stundas, tad devāmies uz vilcienu un braucām vēl vienpadsmit stundas. Es biju nervoza, bet ceļš mani nomierināja. Tagad es dalīšos ar jums tajā, ko es redzēju."

Česteinu visvairāk pārsteidza bērnu slimnīca "Okhmatdet", kur viņa runāja ar bērniem ar vēzi un ģimeni, kuru skāris karš Irpiņā.

“Viens no šī ceļojuma iespaidiem, kas mainīja manu dzīvi, bija bērnu slimnīcas apmeklējums. Man bija iespēja satikt brīnišķīgus bērnus un ārstu Volodimiru Žovniru. Bērni mani pārsteidza ar savu spēku un ticību gaišākai nākotnei. Daudzi bija spiesti pamest savas mājas un mēnešus pavadīt slimnīcās,” sacīja Džesika.

Pēc Holivudas aktrises teiktā, Ukrainā valda milzīga humanitārā krīze. "Mēs nevaram aizmirst bezjēdzīgas vardarbības aktu nevainīgos upurus. Es vienmēr būšu pateicīga par tikšanos ar mazajiem bērniem ar lielām drosmīgām sirdīm,” viņa secināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas