Lielbritānijas raidījumu vadītaja par mata tiesu izglābjas no nolaupīšanas

tautaruna.lv 4.septembris 2022, 16:00
 
SWNS/Scanpix
Lielbritānijas televīzijas personība, raidījuma vadītāja Skārleta Mofata augusta pēdējās dienas naktī piedzīvojusi asins stindzinošu situāciju.

Medijs "The Sun" ziņo, ka raidījumu vadītāju 31. augsta naktī kāds centies nolaupīt.

Asins stindzinošie notikumi risinājušies dzelzceļa stacijā.

31 gadu vecā zvaigzne bija šokā pēc tam, kad kāds vīrietis viņu "pārķēra" ceļā uz viesnīcu un teica, ka viņai ir jādodas viņam līdzi. Par laimi tuvumā atradās divi stacijas apsardzes darbinieki, kuri nojauta, ka notiek kaut kas nelāgs. Viņi izglāba Skārletu no briesmām. Izrādās, ka konkrētais vīrietis, jau iepriekš Skārletu ir vajājis sociālajos medijos.

Kā atzīst Skārleta, tad liktenīgajā naktī viņa sociālajā medijā "Instagram" bija ievietojusi video, kurā aicina sekotājus "doties ar viņu" uz Londonu. Un kāds tā arī izdarīja. Viņa min, ka vīrietis esot pienācis pie viņas klāt un teicis: "Skārlet, es tevi gaidīju. Tu nāksi ar mani uz mājām."

Skārleta vīrietim atteikusi un devusie prom, bet vīrietis viņai sekoja un turpināja atkārtot sacīto.

Pēc nepatīkamā incidenta Skārleta bija šokā, lai parūpetos par to, ka sieviete nonāk drošībā, stacijas apsargi viņu nogādāja viesnīcā.

Skārleta ar saviem pārdzīvojumiem dalījās "Instagram" un brīdināja citus. Viņa vērsa uzmanību uz to, cik bīstami patiesībā ir soctīklos dalīties ar savu atrašanās vietu, vai vietu kurp plānojat doties. Sieviete sociālajos medijos bija dalījusies ar informāciju, ka ir ceļā uz Londonu.

Skārleta Sigurnija Leja Mofata ir angļu televīzijas personība, raidījumu vadītāja un bijusī dejotāja. Skārleta kļuva slavena, kad 2014. gadā viņa pievienojās "Gogglebox", britu realitātes seriālam, kanālā "Channel 4".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas