Aktieris apsūdz Meganu Mārklu melos

tautaruna.lv 4.septembris 2022, 10:00
 
AP/Scanpix/Leta
Dienvidāfrikas aktieris Džons Kani, kurš ir ierunājis atjaunotās "Karalis Lauva" filmas Rafiki lomu, apsūdz Saseksas hercogieni Meganu Mārklu melos, vēsta "The Sun".

Megana Mārkla intervijā ASV žurnālam "The Cut" apgalvoja, ka kāds Dienvidāfrikas aktieris, nenosaucot viņu vārdā, filmas "Karalis Lauva" pirmizrādē Londonā, viņas laulību salīdzinājis ar Nelsona Mandelas atbrīvošanu no cietuma.

Kani min, ka hercogiene, iespējams, "kļūdaini atceras" notikušo. Viņš medijiem apgalvo, ka ir vienīgais Dienvidāfikas aktieris, kurš ir ņēmis dalību filmā un viņš neesot piedalījies filmas pirmizrādē. Viņš uzskata, ka Megana ir rīkojusies netaktiski, paužot šādu maldīgu informāciju.

Kā arī viņš atzina, ja pat būtu bijusi tāda saruna ar hercogieni, viņš viņu nekad nesalīdzinātu ar Nelsonu Mandelu."Es nekad neesmu saticis Meganu Mārklu. Šķiet, ka tā ir viņas viltība. Es nekad neesmu saticis hercogieni. Esmu vienīgais Dienvidāfrikas pārstāvis aktieru sastāvā, un es nepiedalījos pirmizrādē."

Intervijā laikrakstam "The Cut" Megana aprakstīja brīdi, kad Dienvidāfrikas aktieris salīdzināja viņas kāzas ar Mandelas ceļu uz brīvību. Viņa sacīja: "Viņš teica: "Man tikai vajag, lai jūs zināt, kad jūs ieprecējāties šajā ģimenē, mēs ielās priecājāmies tik pat ļoti kā tad, kad Mandela tika atbrīvota no cietuma."

Kani atzina, ka viņš apmeklēja filmas pirmizrādi Holivudā, bet ne Londonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas