Megana Mārkla pastāsta par baisu ugunsgrēku Ārčija istabā

tautaruna.lv 28.augusts 2022, 14:44
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Megana Mārkla ir uzņēmusies līgumsaistības ar Spotify platformu un ir ierakstījusi virkni podkāstu par feminismu, dzimumu nevienlīdzību un sieviešu solidaritāti. Pirmajā podkāstā Megana Mārkla runāja ar vienu no mūsu laika izcilākajām sportistēm - Serēnu Viljamsu. Abas sievietes ir draudzenes un mammas, tāpēc kādā brīdī pieskārās tēmai par vecāku un darba pienākumu apvienošanu.

Tostarp, Megana pastāstīja baisu stāstu, kas noticis viņas dzīves laikā pilī un karalisko pienākumu pildīšanas laikā. Incidents notika, kad viņa un Harijs devās oficiālā tūrē pa Dienvidāfriku. Tobrīd viņas dēlam Ārčijam bija tikai četrarpus mēneši, raksta Elle.

Megana stāstīja, ka, tiklīdz viņi ieradās Njangā, pilsētā netālu no Keiptaunas, viņiem bija jāatstāj bērns pie aukles daudzdzīvokļu mājā, kurā viņi apmetās, savukārt viņi paši devās uz oficiālu tikšanos, kur uzstājās ar runu.

Kad Mārkla pabeidza runu un atgriezās pie mašīnas, viņai paziņoja, ka bērnistabā, kur atradās viņas bērns, izcēlies ugunsgrēks.

Par laimi, neilgi pirms ugunsgrēka Ārčija aukle paņēma līdzi mazuli, lai dotos lejā uz virtuvi - un tikai šis apstāklis ​​izglāba mazuli. Un, lai gan istaba patiešām bija stipri apdegusi, neviens incidentā necieta.

“Aizdegās sildītājs. Nebija uzstādīti dūmu detektori. Kāds nejauši koridorā bija sajutis deguma smaku, iegājis istabā un ātri nodzēsis uguni. Bet šajā laikā manam mazulim tur bija jāguļ!” atmiņās dalījās Mārkla.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas