Atklāj Andželīnas Džolijas un Breda Pita privātās dzīves ēnas puses

tautaruna.lv 28.augusts 2022, 18:46
 
Scanpicx
Holivudas zvaigžņu Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās process ildzis vairākus gadus un tam nav redzams gals, raksta portāls "Postimees".

Bijušais pāris cīnās par aizbildniecību pār bērniem un laulības laikā iegūtajiem īpašumiem.

Plašāka informācija par slavenā pāra nemierīgo dzīvi noplūdusi, jo ģimenes bijusī aukle intervijā izdevumam "In Touch" atklāti stāstījusi savu versiju.

Kā stāsta aukle, kura savu vārdu neatklāja, Džolijas un Pita mājas dzīve bija kā amerikāņu kalniņi, tā bija ļoti haotiska un bērniem nebija nekādu noteikumu un rutīnas. Situāciju zvaigžņu pāra mājās viņa salīdzināja ar 1975. gada filmu "One Flew Over the Cuckoo's Nest", kur darbība norisinājās psihiatriskajā slimnīcā un galveno lomu spēlēja Džeks Nikolsons.

Pagājušajā nedēļā Džolija un Pits atkal nonāca mediju uzmanības centrā, jo ASV ziņu kanāls "NBC News" publicēja Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) ziņojumu no 2016. gada.

Ziņojumā teikts, ka ģimene lidoja ar savu privāto lidmašīnu, kad Džolija sacīja, ka iereibušais Pits kļuvis agresīvs. Viņš ar alu aplējis sievu, satvēra Džoliju un viņu purinājis. Pēc Džolijas teiktā, Pits pēc tam četras reizes spēcīgi iesita pa lidmašīnas sienu.

Pēc Džolijas teiktā, viņa dusmu dēļ centusies atturēt Pitu no tuvošanās bērniem. Dēls Medokss iejaucies vecāku strīdā un Pits esot gribējis viņam iesist.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas