Kā šodien dzīvo princeses Diānas miesassargs - vienīgais, kas izdzīvoja avārijā

tautaruna.lv 28.augusts 2022, 15:08
 
www.capitalpictures.com/Scanpix/LETA
Liktenīgais negadījums, kurā gāja bojā princese Diāna, kā arī viņas mīļākais Dodi Al Fajeds un šoferis Anrī Pols, šokēja sabiedrību 1997. gadā. Vienīgais avārijā izdzīvojušais – princeses Diānas miesassargs – Trevors Rīss-Džounss pēc liecību sniegšanas pazuda no preses uzmanības loka.

Nesen kļuva zināms, ka viņš veidojis diezgan veiksmīgu karjeru, raksta Daily Mail.

Trevors Rīss-Džounss tika pamanīts, braucot ar BMW, gaidot ģimeni, kamēr tā iepirkās Morisonā Šropšīrā. Viņa sejā joprojām ir redzamas rētas, ko viņš guva avārijā Almas tunelī Parīzē.

Zināms, ka pēc princeses Diānas nāves apstākļu izmeklēšanas pabeigšanas 1997. gada 31. augustā viņš ilgu laiku strādāja ASV pie kāda naftas magnāta un, pēc baumām, nopelnīja veselu bagātību. Viņš pārraudzīja Teksasas naftas kompānijas Halliburton drošību Irākas kara laikā līdz 2013. gadam, pirms ieņēma vairākus citus amatus uzņēmumā.

Tagad viņš vada apsardzes dienestu farmācijas uzņēmumā AstraZeneca un dzīvo Šrūsberijā pusmiljonu mārciņu vērtā mājā, ko viņš iegādājās pirms četriem gadiem. Viņš ir precējies ar skolotāju, un viņiem ir divi bērni un suns.

Trevors Rīss-Džounss avārijā guva smagus ievainojumus. Viņam tika lauzti visi sejas kauli, un viņš guva arī krūškurvja traumas.

Viņš desmit dienas bija komā, ķirurgi atjaunoja viņa seju ar 150 titāna detaļu palīdzību burtiski no vecām fotogrāfijām. Pēc negadījuma viņš cieta no smagas amnēzijas, sazinājās tikai čukstus un ar piezīmju palīdzību.

Trevors Rīss-Džounss izmeklētājiem sacīja, ka neatceras avārijas brīdi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas