Karalienes Elizabetes mazmeita "par grašiem" strādā par pārdevēju

tautaruna.lv 28.augusts 2022, 14:09
 
AFP/Scanpix/LETA
Lielbritānijas karalienei ir četri mazbērni un četras mazmeitas. Bet, iespējams, vismīļākā no visiem (un to karaliene neslēpj) ir jaunākā princese Luīze Vindzora.

Luīze ir prinča Edvarda un viņa sievas Sofijas meita. Tagad viņai ir 18 gadu, un šovasar viņa iestājās Sentendrjūsas Universitātē, veiksmīgi nokārtojot iestājeksāmenus, raksta portāls wday.ru.

Taču līdz mācību gada sākumam karalienes mazmeita nolēma netērēt laiku velti. Atšķirībā no vairuma turīgo mantinieču, Luīze nepavada savas vasaras izsmalcinātos kūrortos vai modernās slavenību ballītēs.

Princese nolēma izmēģināt sevi vienkāršā darbā - un ieguva darbu vienā no Lielbritānijas dārzu centriem.

Tur Luīze stāvēja aiz kases kā pārdevēja, turklāt viņa palīdzēja apgriezt un pārstādīt augus. Kā atzīmē Luīzes kolēģi un draugi, viņa ar savu uzdevumu tiek galā uz visiem 100%, ir draudzīga un pretimnākoša klientiem.

Klienti bija diezgan pārsteigti, ieraugot veikalā dāmu no karaliskajām aprindām, kas pārdod stādus.

Neskatoties uz to, ka Luīze pat nav pirmajā desmitniekā rindā uz troni, viņa ir ļoti labi pazīstama Lielbritānijā. Starp citu, viņa tiek dēvēta par skaistāko no karaliskās ģimenes jaunākās paaudzes.

Interesantākais ir tas, ka princese nopelna tikai 6 mārciņas stundā (apmēram 7 eiro). Pat vidējai 18 gadus vecai meitenei Lielbritānijā tā ir diezgan maza alga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas