Glābējs atklāj, ko princese Diāna teikusi pēc traģiskās avārijas

tautaruna.lv 22.augusts 2022, 16:30
 
Reuters/SCANPIX/LETA
Lai gan pagājuši jau teju 25 gadi, kopš avārijā Francijā dzīvību zaudēja princese Diāna, joprojām ir daudz neatbildētu jautājumu par viņas pēdējām dzīves gaitām un liktenīgo avāriju. Tiesa, glābējs, kurš viens no pirmajiem traģiskās avārijas dienā ieradās notikuma vietā, pastāstījis par princeses pēdējiem vārdiem.

Viens no pirmajiem notikuma vietā Parīzē pirms 25 gadiem ieradās glābējs vārdā Havjers Gurmelons. Viņš medijiem pastāstījis, ka sākotnēji nav atpazinis, kas ir avārijā cietusī sieviete. Princeses Diānas acis bijušas atvērtas, viņa izskatījusies apjukusi, raksta "The Mirror".

"Diāna man vaicāja, kas ir noticis. Tikai mirkli vēlāk apstājās viņas sirds," stāsta Havjers. Glābējs nekavējoties veicis sirds masāžu, viņas elpošana un sirdsdarbība atjaunojusies. "Ja godīgi, tad biju pārliecināts, ka viņa izdzīvos. Tikai pēc tam uzzināju, ka slimnīcā viņa nomira."

"Es zinu, ka viņai bija nopietni ievainojumi, taču arī pēc tik daudziem gadiem nespēju no savas atmiņas izdzēst šos traģiskos brīžus," norāda glābējs.

Jau vēstīts, ka princeses Diānas dzīves ceļš aprāvās 1997.gada 31.augustā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas