Andželīna Džolija apsūdz Bredu Pitu fiziskā vardarbībā

tautaruna.lv 19.augusts 2022, 19:30
 
Scanpicx
Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija apsūdzēja Bredu Pitu fiziskā vardarbībā pret viņu, ziņo ārzemju portāli.

Tas notika ceļojuma laikā ar privātu lidmašīnu 2016. gada 14. septembrī , un notikuma liecinieki bija bijušo laulāto bērni.

FIB izklāstīja sīkāku informāciju par uzbrukumu Džolijai. Ar dokumentiem iepazinās izdevums "Page Six" .

FIB ziņojumā norādīts, ka, pēc Andželīnas teiktā, aktieris jau bija "nikns", kad viņi iekāpa lidmašīnā no Francijas uz ASV. Breds Pits, kurš lidojuma laikā lietoja alkoholu, aizveda sievu uz tualeti, kur "saķēra viņas galvu, kratīja", ka arī izisitis caurumus griestos. Viņi strīdējās par bērniem.

Kā sacīja Džolija, viņas vīrs četras reizes trieca ar dūri griestos, sakot: "Tu izposti šo ģimeni." Kad bērni sāka jautāt: "Mammu, vai tev viss kārtībā?", Pits it kā atbildēja: "Nē, viņai nav viss kārtībā, viņa iznīcina šo ģimeni, viņa ir traka."

Pēc tam viens no bērniem - kura vārds ir izņemts no protokola - kliedza: "Tā nav viņa, tas esi tu, pakaļa!". Breds gandrīz metās pie bērna, taču Andželīnai izdevās viņu noturēt. Šajā procesā aktrise savainojusi muguru un elkoni. Ziņojumam tika pievienotas atbilstošas ​​fotogrāfijas.

Tā paša lidojuma laikā, pēc aktrises stāstītā, Pits viņai uzlējis alu, kamēr viņa mēģināja aizmigt. Kad viņi ieradās ASV, aktieris neļāva ģimenei izkāpt no lidmašīnas 20 minūtes pēc tam, kad Džolija viņam teica, ka aizvedīs bērnus uz viesnīcu.

"Tu neatņemsi manus sasodītās bērnus," aktieris kliedza un pagrūda sievu.

Sešas dienas pēc incidenta Andželīna Džolija iesniedza šķiršanās pieteikumu. Kā zināms, tajā laikā aktierim nekādas apsūdzības netika izvirzītas.

Kā zināms, Breds Pits neslēpj, ka cietis no alkohola atkarības. Pēc šķiršanās aktieris vērsās pie Anonīmo Alkoholiķu biedrības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas