Lelde Ceriņa gatavojas operācijai

tautaruna.lv 18.augusts 2022, 8:31
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV personība Lelde Ceriņa saviem „Instagram” sekotājiem atklāj, ka gatavojas operācijai.

„Prieks spraucas ārā pa visām maliņām! Beidzot esmu saņēmusies tam, kas ilgi, ilgi atlikts, un šī visticamāk ir mana pēdējā bilde ar brillēm tuvākajās desmitgadēs!

Aptuveni trīspadsmit gadu vecumā sajutu, ka sēžot skolas solā, arvien biežāk miedzu acis. sākumā neuztvēru to pārlieku nopietni, pārsēdos pāris solus uz priekšu un problēma “atrisināta”.

Taču, tuvredzība salīdzinoši ātri progresēja, un tā jau ilgus gadus viss, ko apkārt redzu ir izplūdusi migla ( tiem, kam tas kaut ko izsaka -5).

Sākotnēji lietoju brilles, tad pārgāju uz kontaktlēcām. pie visa protams pierod, tomēr tas ir bijis diskomforts vismaz piecpadsmit gadu garumā. ar neskaitāmām feilošanas situācijām, kad šie palīglīdzekļi pievīluši (brillēm izlūzis stikliņš klases ekskursijas laikā, saplīsusi lēca tieši pirms svarīga pasākuma vadīšanas, suns naktī apēdis lēcas, un es kā akla vista no rīta skrējusi uz tuvāko optiku, .. un ļaujiet tikai turpināt!)

Tad nu, lūk, beidzot tas notiks! esmu sadūšojusies redzes korekcijai ar lēcu implantāciju! Joprojām nesaprotu, kā visus šos gadus mani nebija sasniedzis info par šādu metodi, jo zināju tikai klasisko redzes lāzerkorekciju.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas