Lato Lapsu sadusmo redzētais Latvijas lielveikalā

tautaruna.lv 27.augusts 2022, 11:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnālists Lato Lapsa dalījies ar foto no Latvijā populāra lieveikala, paužot neizpratni, kāpēc lielveikals "turpina barot Krievijas ekonomiku un agresiju Ukrainā".
Lapsas fotogrāfijā redzams Krievijā ražots degvīns.

"Tikmēr bezgala latviskie “Top” veikali turpina barot Krievijas ekonomiku un agresiju Ukrainā, tirgojot Krievijā ražoto “Russkij Standart”," raksta Lapsa.

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka līdzīgu ainu novērojuši arī citos Latvijas lielveikalos. Turklāt runa ir ne tikai par degvīnu, bet arī par citām Krievijā ražitām precēm.

"Joprojām visās LV bodēs nopērkams feikais britu, bet patiesībā krievu tējes mīzols Greenfield. Tie maitas nomaskējušies pat zem UK interneta domēna. Tāpat ar Jardin kafiju. Ļoti daudzi pērk krievu produktus, kas noformēti kā rietumumu, nemaz to nenojaušot," teikts kādā komentārā.

"Es alko nepērku, bet par citām precēm - manējais piemājas Lats dievojas, ka iztirgo noliktavas, ej nu sazini," piebilst vēl kāds komentētājs.

Jāpiebilst, ka iepriekš Lapsa ne reizi vien dalījies arī viedoklī par kara gaitu Ukrainā. Piemēram, maija beigās vēstījām, ka Lato Lapsa pesimistisks par pašreizējo situāciju Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas