Mediķi atsaka Kambalai kāroto operāciju, uzzinot viņas medicīnas vēsturi

tautaruna.lv 20.augusts 2022, 1:30
 
Ekrānšāviņš
Olga Kambala bija devusies uz Stamulu, lai taisītu plastiskās operācijas. Taču ārsti viņai operāciju atteica, skatāms raidījumā "Slavenības. Bez filtra".

Olga Kambala atradās Stambulā un bija gatava plastiskajām deguna un krūšu operācijām, tomēr ierodas dakteris ar nepatīkamām ziņām. "Man ir viena niere, analīzes nebija labas un klīnikā ārsts man atteica veikt operāciju. Vajag doties uz slimnīcu, kur ir plašāka aparatūra," stāsta O. Kambala, piebilstot, ka labāk šāds variants, nekā neplānoti operācijas laikā viņai, piemēram, paaugstinātos asinsspiediens un viņa nomirtu uz operāciju galda. Viņa gan atzīst - vilšanās sajūta un dusmas tomēr esot.

Jau ziņots, ka Olga neslēpa sajūsmu: „Man būs jauns deguns, jauni pupi…nu..krūtis.” Viņa stāsta, ka plāni par operācijām nebija viņas sapnis nr.1, bet šī vēlme apkārt lidinājusies. „Es, protams, uztraucos. Par krūšu operāciju nē, bet par deguna operāciju. Kāds būs rezultāts, vai man patiks. Kā es jutīšos pēc narkozes, kāds būs atlabšanas process,” teic Olga. Ceļā viņai dodas līdzi arī vīrs, bet sakarā ar gaidāmajām operācijām Olga ir uzvilkta, tāpēc, krāmējot koferus, Olgu aizkaitina Kaspara vienaldzīgā attieksme saistībā ar ķirurģiskajām manipulācijām. Viņa vēlētos vairāk atbalsta, rūpes, nevis, kā norāda pati Olga, Kaspars šo braucienu vairāk plānojot kā izklaidi ar saviem draugiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas