Alvis Hermanis: Šodien sabruka man vēl viena ilūzija

tautaruna.lv 10.augusts 2022, 10:30
 
Rūta Kalmuka/F64
"Pirms mēneša arī es priecājos, ka tv.rain (krievu tv youtube kanāls Dozhdj) pērcēlās uz Latviju," sociālajā vietnē "Facebook" raksta režisors Alvis Hermanis. Taču tagad, kā viņš raksta, izskatās, ka viņu mērķis ir graut mūsu valsti no iekšpuses.

"Visiem iesaku noskatīties interviju, kur tv.rain žurnāliste Kotrikadze runā ar Rīgas mēru. Tā vairs nav žurnalistika, bet brutāla politiska manipulācija, kas pilnīgi noteikti ir pret Latvijas interesēm. Es pat nerunāju par elementāru pieklājību pret valsti, kura devusi viņiem patvērumu. Šis jau ir ļoti bīstami. Izskatās, ka viņu mērķis ir graut mūsu valsti no iekšpuses. Iespējams, viņi to dara neapzināti un tas ir tas pats vecais krievu šovinisms. Bet rezultātu tas nemaina. Ļoti rekomendēju Latvijas drošības iestādēm anulēt visas atļaujas viņiem te strādāt un uzturēties. Un jo ātrāk, jo labāk," raksta A. Hermanis.

Par šo interviju ir sašutis ne tikai A. Hermanis. NMPD vadītāja Liene Cipule mikroblogošanas vietnē "Twitter" šo interviju iesaka noskatīties kā piemēru, kas nav kvalitatīva žurnālistika nevienā parametrā. "Izcils mācību materiāls par lienošu propagandu. Šoreiz pat ne smalki nostrādātu. Otra intervijas vērtība - Mārtiņa Staķa atbilds! Bet nevajadzēja, " raksta L. Cipule.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Valsts drošības dienests ir brīdinājis mūsu valsts augstākās amatpersonas, ka pastāv riski, Latvijā darbu sākot arvien vairāk Krievijas mediju uzņēmumiem. Vairāk šeit: Valsts drošības dienests ar aizdomām skatās uz Krievijas mediju ienākšanu Latvijā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas