Holivudas aktieris nopietnas slimības dēļ uz laiku zaudējis redzi, dzirdi un spēju staigāt

tautaruna.lv 14.augusts 2022, 15:09
 
Reuters/Scanpix/Leta
Holivudas aktieris Eštons Kačers nācis klajā ar paziņojumu, ka pirms neilga laika piedzīvojies ļoti nopietnas veselības problēmas, vēsta "Daily Mail".

Aktieris raidījumā "Running Wild with Bear Grylls: The Challenge" atklāja, ka saskārās ar autoimūniem traucējumiem, kā rezultātā zaudēja redzi, dzirdzi un spēju staigāt.

"Man bija šī dīvainā, ļoti retā vaskulīta forma, kas atņēma man redzi, atņēma man dzirdi, atņēma man visu līdzsvara sajūtu," sacīja aktieris.

Eštons skaidro, ka viņam vajadzēja aptuveni gadu, lai atjaunotu savas maņas.

Vaskulīts ir sīko asinsvadu iekaisums. Iekaisuma dēļ asinsvadi kļūst caurlaidīgi, ļaujot šķidrumam no asinsvadiem iekļūt apkārtējos audos un izraisot to pietūkumu, kā arī var tikt izraisīti orgānu un audu bojājumi, vēstīts portālā medicine.lv.

Pēc aktiera teikta var secināt, ka viņa sliktā pieredze, deva viņam noderīgu mācību. Viņš skaidroja, ka nekad īsti nebija novērtējis to, cik svarīga, piemēram, ir redze, līdz to zaudēja. "Jūs to īsti nenovērtējat, kamēr tas nav pazudis."

Raidījuma laikā viņš piebilda, ka viņam ir paveicies būt dzīvam.

Tikmēr mikroblogošanas vietnē "Twitter" viņš skaidroja, ka ar autoimūno slimību un tās sekām saskārās aptuveni pirms trim gadiem. Šobrīd ar viņa veselības stāvokli viss ir kārtībā.

Kristofers Eštons Kačers ir amerikāņu aktieris, producents, investors, bijušais modelis. Viņš vislabāk pazīstams ar lomu "Fox" komēdijseriālā "That '70s Show". Tāpat viņš ir filmējies tādās Holivudas filmās kā "Kur ir mans autiņš, vecīt?", "Tikko precējušies", "Tauriņa efekts", "Glābējs" un "Līdz džekpots mūs šķirs".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas