Ko Pauls domā par Galkina uzstāšanos Dzintaru koncertzālē?

tautaruna.lv 17.augusts 2022, 3:45
 
Dmitrijs Suļžics / F64
Uzstājoties Dzintaru koncertzālē, Krievu šovbiznesa spīdeklis Maksims Galkins pārsteidza publiku, jokus plēšot latviešu valodā, raksta Marta Martinsone materiālā "Maksims Galkins pārsteidz no skatuves jokojot latviski" izdevumam "Kas jauns".

Humorists koncerta laika parodēja vairākas šovbiznesa zvaigznes, tai skaitā Raimondu Paulu.

Īpašais viesis Mestro Raimonds Pauls, neslēpa sajūsmu par Galkina uzstašanos.

"Tā bija bauda divu stundu garumā. Mēs kaifojām par viņa uzstāšanos. Apbrīnojami - vienam divas stundas noturēt publikas uzmanību!" izdevumam "Kas jauns" teica Pauls.

Komentējot Galkina parodiju par Paulu, viņš saka: "Jā, viņš acīmredzot pamatīgi mani ilgāku laiku ir vērojis. Parodija par mani bija izdevusies."

Portāls NRA jau rakstīja, ka Galkins pārsteidzis Latviju, runājot un jokot koncertā latviski:

"Visu cieņu! 2 stundas viens pats uz skatuves! Un vismaz 1/3 programmas speciāli Latvijas publikai sagatavota! Parodēja Paulu, nodziedāja latviski "Mana rīta kafija", Busuli no skatītājiem izvilka uz pēdējo pantiņu! Izcili!," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta koncerta apmeklētāja.

"Nu, kā šo puikiņu iespējams nemīlēt? Var pārsmieties līdz asarām. Inteliģence allaž iet rokrokā ar perfektu humora izjūtu," raksta cita šī izcilā koncerta apmeklētāja.

"Par blakus sēdošajiem krieviem, kuri nesaprot, par ko samaksājuši, ļoti trāpīga ironija!" vienu no Galkina jokiem komentē tviteriet

Maestro atzīst, ka nav nojautis par Galkina prasmēm runāt latviski. "Apbrīnojami. Nu acīmredzami, ka tas, kas grib, tas to var izdarīt," spriež Pauls.

Galkins koncertā nevairījās runāt par pasaulei aktuālām tēmām, tostarp karu Ukrainā, politiku un Covid-19 pandēmiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas