Ārstiem izdevies atrast iemeslu Egliena nopietnajām veselības problēmām

tautaruna.lv 18.augusts 2022, 0:30
 
Vladislavs Proškins / F64
Vienmēr enerģiskais aktieris Mārtiņš Egliens manīts Latvijas Nacionālā teātra 104.sezonas svinīgajā atklāšanā, raksta Inta Mengiša materiālā "Izskatās ņiprāks, bet vēl veseļojas" izdevumā "Kas jauns".

Aktieris Mārtiņš Egliens (44) jau teju gadu cīnās ar veselības problēmām. Diemžēl Egliens veselību vēl nav atguvis tādā mērā, lai atgrieztos uz skatuves dēļiem.

Problēmas ar balsi esot parādījušās jau pērn rudenī. Vēl vasaras sākumā bija tā, ka viņš spējis pateikt dažus vārdus, bet tad balss aizkritusi.

Kamēr aktiera sieva Dita Lūriņa - Egliena visu šo laiku turas braši, neiznātājam pat neļaujot nojaust par smago situāciju ģimenē, Mārtiņš gan bijis stipri nobažījies un morāli satriekts par savu stāvokli.

"Pozitīvais ir tas, ka esot zināms - pie vainas nav audzējs. Ir cita vaina un tā pēc īsāka vai garāka laika tiks izdziedināta. Mārtiņš ir brašs vīrs, garā spēciga personība - tādus kā viņš pat milzu raizes nesalauž. [..] Viņi nav vieni šajā grūtumā. Un galvenais - ticam,ka šī cīņa tiks uzveikta!" izdevumam "Kas jauns" sacīja kāds aktieru pāra kolēģis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas