Holivudas aktieris ielaužas svešā īpašumā un pastrādā zādzību

tautaruna.lv 13.augusts 2022, 19:49
 
CAN/Capital Pictures/Scanpix
Filmu sērijas "Fantastiskās būtnes" un "Privilēģijas būt vienam" zvaigzne, aktieris Ezra Millers tiek apsūdzēts zādzības veikšanā, vēsta medijs "The Guardian". 

Aktieris Ezra Millers tiek apsūdzēts par ielaušanos svešā privātīpašumā un zādzībās pastrādāšanu.

Policija ziņo, ka 1. maijā Stemfordā, ASV, tika saņemta ziņa par ielaušanos kādā privātīpašumā.

Mājas īpašnieki policijai ziņoja, ka kāds ielauzies viņu īpašumā un nozadzis vairākas alkoholisko dzērienu pudeles. Mājas īpašnieki incidenta laikā neatradās uz vietas. Policija, aplūkojot video novērošanas kameru ierakstus, aptaujājot aculieciniekus, secināja, ka zādzību paveicis Holivudas aktieris.

Zādzības veicējam, aktierim Milleram, svētdien tika izvirzīta apsūdzība. Viņam 26. septembrī jāstājas Vermontas augstākās tiesas priekšā.

Šī nav pirmā reize, kad aktierim ir problēmas ar likumu. 29 gadus vecais aktieris šogad jau divas reizes ir ticis aizturēts. Pirmo reiz viņš tika aizturēts martā par nekārtību radīšanu un uzmākšanos karaoke bārā. Savukārt nepilnu mēnesi vēlāk viņš tika aizturēts par uzbrukumu.

Ezra Metjū Millers ir amerikāņu aktieris. Kino nozarē viņš debitēja ar lomu pilnmetrāžas spēlfilmā "Afterschool" (2008), pēc tam viņš ir spēlējis lomas tādās filmās kā "We Need to Talk About Kevin" (2011) un "The Perks of Being a Wallflower" (2012).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas