Portāls: Maija Silova apprecējusies!

tautaruna.lv 8.augusts 2022, 20:53
 
Oksana Džadana/ F64
Stila eksperte, TV producente un modes personība Maija Silova pa kluso apprecējusies, vēsta "Privātās Dzīves" žurnālistes Evijas Kalnbērzas raksts portālā "Santa".

Maija Silova bieži redzama žurnālu un portālu slejās, sniedzot vērtīgus padomus dāmam, kā ģērbties, bet nekad nav runājusi par savu privāto dzīvi.

Ja kāzas būtu svinētas ar vērienu, tās noteikti būtu bijušas šī gada populārākās un visvairāk apspriestās kāzas. Tagad Maijas faniem atliek vien minēt, kā viņa bija tērpusies savas dzīves tik svarīgajā mirklī.

Pirms diviem gadiem, kad pasauli sāka pārņemt Covid -19, Maija Silova savā sociālo tīklu profilā veltīja nesaudzīgus vārdus tiem, kuri neievēro valsts ārkārtējās situācijas ierobežojumus Covid-19 pandēmijas laikā.

Maija Instagram publicējusi ierakstu, kurā neslēpj sašutumu par cilvēkiem, kuri nevēlas ievērot valstī noteiktos ierobežojumus, tā apdrauto arī citus.

Savukārt šajā pavasarī, runājot par notikumiem Ukrainā, viņa nepauda skaidru nostāju, bet aicina cilvēkus neļauties naidam starp iedzīvotājiem un neaizmirst par Latvijas karogu. Tas izraisīja kritikas vētru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas