Raimods Pauls atklāj, ko viņam nes un ko viņš gaida ciemakukulī

tautaruna.lv 20.augusts 2022, 5:30
 
Edgars Pohevičs/Publicitātes foto
Maestro Raimonds Pauls pa vasaru labprāt rosās pa dārzu Baltezerā, lai uzkrātu spēkus, vēstīts Evijas Kalnbērzas un Laumas Lapsas rakstā "Ar Krievijas primadonnu atceras jaunību" žurnālā "Privātā Dzīve".

Dārzā viņš rosās kopā ar meitu un znotu. "Visiem te patīk. Uzēdu arī ko garšīgu, man vislabāk garšo ābolu plātsmaize. Vienmēr jau ir kāds, kas to atved," neslēpj Maestro.

Pēc koncertiem viņam ir nestas arī kūkas un dažādas maizītes.

Taču tagad gan būtu labāk, ja atnestu kādu kanniņu benzīna,

joko Pauls.

Porāls NRA jau rakstija, ka sestdien, 6. augustā Liepājas atdzimušajā koncertdārzā “Pūt, vējiņi!” ar skatītāju ovācijām aizvadīti Raimonda Paula mūzikas svētki, kurus kopā ar maestro klausītājiem piedāvāja Latvijas Radio bigbends, “Sinfonietta Rīga” stīginstrumentu grupa un kolorītie solisti - Daumants Kalniņš, Elza Rozentāle un Aivars Hermanis. Mūziķi izpildīja dziesmas un melodijas, kas savulaik guvušas plašu popularitāti, taču šajā koncertā tika atskaņotas iepriekš nedzirdētās aranžijās.

Spriežot pēc fotogrāfijās iemūžinātajiem komcerta mirkļiem, arī šoreiz Pauls nav palicis bez simātijas aopliecinājumiem. Tiesa, benzīna kanniņas tur gan nebija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:01

Jaunākās diskusijas