Oligarhs Frīdmans sūdzas: viņam nepietiekot naudas apkopējas algošanai, būšot pašam jātīra māja

tautaruna.lv 12.augusts 2022, 15:35
 
SCANPIX
Viens no ievērojamākajiem sankciju upuriem ir bijis "Alfa-Bank" dibinātājs Mihails Frīdmans. Viņa konta, kuros atradās 12 miljardi ASV dolāru, tika iesaldēti.

Mihails Frīdmans žēlojās, ka naudas vairs nepietikot pat apkopējas algošanai, jo ar 3000 ASV dolāru viņš nevarot mēnesī iztikt.

“Varbūt pašam jāsāk tīrīt māju. Labi, ka studenta gados dzīvoju hostelī un dzīvoju vienā istabā ar četriem kaimiņiem. Un tomēr pēc 35 gadiem šī ir negaidīta pieredze, ” intervijā "Bloomberg" atzina Frīdmens. Oligarhs cenšas atjaunot pieeju saviem kontiem tiesā, taču prognozes nav nekādas spožās. Pagaidām tas izdevies tikai kāda nabadzīga bagātnieka bijušajai sievai. Augusta sākumā Lielbritānijas Ministru kabineta mājaslapā parādījās informācija, ka Olgu Aizimani ir izslēgta no sankciju saraksta.

Tikmēr Francijas varasiestādes arestēja villu "Cote d'Azur" Sentropē, kas arī piederēja finansista ģimenei. Savrupmājas teritorijā atrodas peldbaseins, turku pirts un pat helikopteru laukums. Fridmani visu šo skaistumu izīrēja par vairākiem tūkstošiem eiro dienā. Dzīvokļi ar skatu uz Vidusjūru bija pieprasīti un vienmēr tika rezervēti mēnesi uz priekšu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas