Liene Kiviča dalās ar padomu, kā iegūt skaistu augumu

tautaruna.lv 9.augusts 2022, 14:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Mūziķa Andra Kiviča sieva Liene sociālajā tīklā instagram publicējusi ierakstu, kurā sniegusi padomu, kā iegūt skaistu augumu.

"Skaists augums tikai 4 minūtēs! Katrs var atrast laiku šim vienkāršajam un reizē sarežģītākajam vingrinājumam pasaulē - pat māmiņa, kas ir aizņemta 24/7. To var veikt jebkurā vietā un absolūti par brīvu! “Plankings” jeb “planka” (no angļu valodas - “dēlis”) ir vingrojums, kurā pēc iespējas ilgāk jānoturas guļus balstā uz apakšdelmiem un kāju pirkstiem ar maksimāli iztaisnotu ķermeni," saviem sekotājiem publikācijā norāda L.Kiviča.

"Daru to vēl joprojām, pamainot ar citiem sporta veidiem un apvienojot ar garām pastaigām. Sāc ar pārdesmit sekundēm un palēnām liec klāt laiku! Palēnām jāmēģina noturēties bez pauzēm. Ir dienas, kad jāatpūšas. Muskuļiem ir jāļauj atjaunoties. Rezultātu, ar kuru atskaitos, rēķinu tikai bez pauzēm - pilnu laiku," norāda mūziķa mīļotā.

Tiesa, viņa arī brīdina, ka "obligāti konsultējieties ar ārstu, vai drīkstat veikt šo vingrinājumu, ja Jums ir kādas veselības problēmas, piemēram, diastāze vai sāpošu mugura. Īpaši tas attiecas uz pēcdzemdību periodu. Šo vingrojumu drīkstam veikt tikai ar ārsta atļauju! ‼️ Grūtniecēm - aizliegts!"

Jau vēstīts, ka arī šajā rudenī Kiviču ģimenes piedzīvojumiem varēsim sekot līdzi raidījumā "Slavenības.Bez filtra".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:48

Jaunākās diskusijas