Īlona Maska draugi ir šokēti par miljardiera pašreizējo dzīvesvietu

tautaruna.lv 20.augusts 2022, 2:00
 
SCANPIX
Amerikāņu miljardieris Īlons Masks šobrīd dzīvo mājā, ko Teksasā iegādājās tikai par 45 000 USD. Vidējā īpašumu iegādes cena ASV šobrīd ir aptuveni 450 tūkstoši ASV dolāru. “Šī ir ļoti maza māja," "Full Send" podkāstā atzina uzņēmējs.

"Mani draugi nespēj noticēt, ka es tur dzīvoju, " piebilda pasaules bagātākais cilvēks, kuram pieder 268 miljardi dolāru. Uz jautājumu, vai viņam patīk mājoklis, Masks atbildēja: "Kad es tur esmu viens, tad tas ir diezgan normāli."

Īlons stāstīja, ka māju ar divām guļamistabām un garāžu iegādājies nesen.

Viņam izdevās garāžu pārveidot par otru guļamistabu. Taču viņš bija spiests iegādāties vēl vienu māju netālu no savas mājas. Tā esot paredzēta viesiem, kas viņu bieži apmeklē.

Masks paskaidroja, kāpēc viņš izvēlējās šo apmešanās vietu. Viņam galvenais, lai māja atrastos blakus "SpaceX" birojam un ražotnēm. "Es eju uz darbu un uz mājām ar kājām. Man tas patīk, ”sacīja Īlons.

Saskaņā ar amerikāņu televīzijas kanāla CBS datiem, dzīvojamā nekustamā īpašumu cenas ASV jūnijā bija vidēji 450 tūkstoši dolāru. Tātad Maska rezidence ir 10 reizes lētāka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas